Σχετικά με εμένα

Η ιστορία μου

Από τις σπουδές μου στη γλυπτική το 1988, μέχρι την επαγγελματική ενασχόλησή μου με το αντικείμενο αυτό, μεσολάβησε ένα μεγάλο διάστημα. Λόγοι ανωτέρας βίας με κράτησαν μακριά από την τέχνη μου. Όμως η αγάπη μου για τη γλυπτική δεν ξεθώριασε ποτέ. Απεναντίας, εγγράφηκε μέσα μου καρτερικά.

Έτσι, το 2015, μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία, ξεκίνησα να στήνω το εργαστήρι μου και να φιλοτεχνώ ένα-ένα τα έργα μου, δημιουργώντας έτσι την πρώτη συλλογή μου!


Αριθμώντας πάνω από 20 μεγάλα, μεσαία και μικρότερου μεγέθους έργα, συνεχίζω να εμπλουτίζω τη συλλογή μου, πάντα με την ίδια αφοσίωση και επιμονή στη λεπτομέρεια.

Η διαδρομή μου

Τις ιδέες για τα έργα μου εμπνέομαι από την καθημερινότητα γύρω μου, με κινητήρια δύναμη την αγάπη μου για την τέχνη και το πάθος μου για τη ζωή…

Στη σχολή μου, επί τω έργω

Τριτοετής Φοιτητής

Η φοίτησή μου στο σκίτσο και τη γλυπτική υπήρξε τετραετής. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τα έργα μου διακρίθηκαν με βραβεύσεις.

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ

Αφύπνιση

Στο εργαστήρι μου περνώ ατέλειωτες ώρες πάνω από τα γλυπτά σμιλεύοντας με πάθος την κάθε λεπτομέρεια μέχρι να πάρουν ζωή.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΜΟΥ

Επικείμενη

Τον Σεπτέμβριο του 2021 πρόκειται να διοργανώσω την πρώτη μου έκθεση, εφόσον μου το επιτρέψουν και οι υγειονομικές συνθήκες.